Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/rasica18/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
JESEN ZIMA 2014-15 | Rašica | Prodajalna Rašica
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/rasica18/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

JESEN ZIMA 2014-15

V kaj vas Rašica odene to jesen in zimo?

2
1
2b
3
3a
3c
3d
3e
4
4b
5
6
rsc9

________________________________________________________________________________________________________________________

Immagine35Poletje se je že prevesilo v jesen, jutra so vse hladnejša in vsak dan posebej se zdrznemo pred omaro, da nam manjka kakšen dober, topel »kos« oblačila. Pri tem Vam z veseljem in strokovnimi nasveti lahko pomagamo mi. V prodajalni je zavel svež jesenski veter z novo kolekcijo jesen zima 2014/15.

Kot se spreminjajo barve jeseni, se  dopolnjujejo tudi naše pletenine, ki spomnijo na barve jesenskega listja: objele vas bodo bordo, olivna in zlato rumena kombinacija. Pri bolj umirjenih barvah pletenin, kot so topli peščeni toni, lahko kot kombinacijo izbirete torbe igrivih cvetličnih vzorcev.  Cvetlični vzorci, v katere se zaljubimo že spomladi, nas bodo tako spremljali na modnih torbicah, ki so letošnji trend, in se čudovito dopolnjujejo z našimi kolekcijami. Navdušeni pa boste tudi nad barvami svetlih pastelov, nežna sivo roza popestrena z ženstveno čipko je  prava paša za oči. Elegantna, lahkotna, kar vabi v objem.

Lepi in elegantni vzorci ženstvene čipke bodo krasili tudi posebne kose večernih oblek, za posebne priložnosti pa  ne spreglejte elegantnih bleščečih puloverjev in pletenin z dodanimi kristali Swarovski.

Vletošnji jeseni in prihajoči zimi vas bodo toplo grele še posebej prijetne mehke pletenine z dodatkom elastna, nekaj posebnega pa boste našli v ponudbi potiskanih majic z motivi mesta. Ko se ob mraku prižgejo luči v mestu, ta zažari v vsej svoji lepoti. Živahne barve svetilk in lučk, ki spomnijo na nočni utrip mesta, bodo v sivi zimi prav prijetno grele ne le vas, temveč tudi vaše najbližje.

Za vse ljubitelje modnih pletenin,  ki radi nosite manj živahno, enostavno, pa vseeno modno in elegantno, vas bo v tem letu očarala iskana, vedno atraktivna črno bela kombinacija pletenin z dodatki torb, šalov in rokavic v močnih barvah. Navdušili vas bodo pleteni dvodelni kompleti v drobnih pike in pepita vzorcih, zraven prečudovitega vzorca ribja kost, pa lahko kot dodatek izberete lakasto torbo, ki se z njim čudovito dopolnjuje.

Immagine43Za popoln videz lahko kombinirate tople mehke jakne iz kuhane volne. Jakne krasijo barve in vzorci, ki vsako naredijo posebno in unikatno.

Ko bo zapadel prvi sneg, naj vas grejejo topel šal in mehka kapa, damski klobuček ali pa tople usnjene rokavice. V ponudbi imamo tudi nekaj kosov modnega unikatnega nakita in nakita iz poldragih kamnov. Nekaj posebnega so tudi pletenine petrol barve, ki v  kombinaciji z šali raznih vzorcev jemljejo dih, prav tako kompleti v kombinaciji sončnega pliseja v modrih in črnih barvah.

Kaj pa klasika in malo večje številke konfekcij?

Naj vas spomnimo, da je tukaj vedno za vas ženska klasika pletenin: bordo, črna, temno modra, umazano roza, rjava in bež. Rašica vseskozi sledi svojemu osnovnemu poslanstvu, da bi pletenine čim bolj približala široki publiki in razmahu njenih najrazličnejših dnevnih radosti.  V prijetne, kakovostne pletenine Rašica, oblečemo tako stare kot mlade navdušence pletenin, tiste, ki so naravnani k modnim novostim kot klasike. Blagovna znamka Rašica ima svojstven stil, ki ni zgolj formalen, je pa sproščen, udoben in hkrati moden in eleganten.  Zaupanja smo vredni že 60 let, zato se veselimo vsakega vašega obiska.

 Utrinke iz modne revije jesensko-zimski trendi 2014/15 si lahko ogledate v tej povezavi:  AKTUALNO