METAGRAFIT pomlad 2015

metagrafit3

METAGRAFIT prvič predstavljen na dnevu mode
Četrtek, 06.november. Dan je bil oblačen iz zelo deževen, v Rašici pa smo vsem obiskovalcem pričarali sonce. Modna revija na kateri je Rašica predstavila jesensko-zimske trende 2014/15 je požela veliko zanimanja in navdušenja. Kot posebnost je bila na modnem dnevu predstavljena tudi nova 10 delna ekskluzivna kolekcija Anđele Lukanović METAGRAFIT, oblikovana za pomlad-poletje 2015. Sodelovanje Anđele in Rašice je nadaljevanje zgodbe s pomladnega tedna mode, saj je oblikovalka zmagala na natečaju za trajnostni koncept.

Predstavitev Kolekcije METAGRAFIT oblikovalke Anđele Lukanović, pomlad-poletje 2015
10 delna kolekcija, ki se igrivo poigrava z črtami, je bila zasnovana na domiselni podlagi. Idejo za kolekcijo je Anđela dobila pri starem očetovem črtastem puloverju znamke Rašica, ki jo je navdušil zaradi svoje trajne kakovosti. Poleg črt je dodala nekaj barv, jih spremenila v vijuge in presenetljivo lepa kolekcija je tu! V veliko pomoč pri ustvarjanju ji je bil Miha Jamšek, Rašicin novi sodelavec in modni oblikovalec z ogromno izkušnjami, ki je tudi prava zakladnica nasvetov.

Kolekcija METAGRAFIT je sestavljena iz elegantnih oprijetih kril, sproščenih tunik in igrivih črtastih poletnih oblek, kombinirana z prosojnimi detajli. Na modni reviji so se v novi kolekciji sprehodile znane slovenske manekenke Iryna Osypenko Nemec, Jana Koteska, Eva Ahačevčič in Nataša Pinoza, ena izmed oblek nove kolekcije pa je krasila tudi voditeljico in povezovalko dogodka Tjašo Kokalj. Za vse modne navdušence bo ekskluzivna kolekcija na voljo od zgodnje pomladi v prodajalni Rašica v Zgornjih Gameljnah.

ok

Model: Tjaša Kokalj   Foto:  Ana Kovač za Rašico

p16
p15
p14
p12
p11
p10
p9
p8
p6
p5
p4
p3
p2
p1

metagrafit na voljo v prodajalni rašica

miha andzela

utrinki modne revije

 

                                 Več v galeriji:

g1
g2
g3
g4
g5
g6
g7
g8
g9
g10
g11
g12