AKTUALNE NOVICE | AKCIJE

marec 25, 2015
POMLAD POLETJE 2015

nova kolekcija marec

 

pulover moder 32  Letošnjo kolekcijo za POMLAD-POLETJE 2015 smo strnili v 4 barvne skupine.
Prva Skupina nas nagovori z sivo, črno belimi kombinacijami pletiv z dodatkom rumene, letošnje nepogrešljive barve. Optimistična rumena, ki je letošnji hit in pika na i vsaki garderobni omari, kot topla barva sonca predstavlja veselje, zabavo in živahnost in prav tako se boste drage modne navdušenke počutile v njej in naši novi kolekciji za pomlad poletje 2015: Sproščeno, modno in udobno.

V Rašici vas pomladnem trendu cvetlic oblečemo v čudovite jopice in puloverje z vzorci strukture čipk z cvetličnimi motivi v double face vzorcih. Prijetni materiali mešanice bombaža, viskoze ali viskoznih rejonov vam bodo nudili prijetno udobje skozi toplo pomlad in vroče poletje.

V drugi skupini predstavljamo odtenke peščenih naravnih barv z dodatkom črne, olivne in surovih tonov. Oblačila so med seboj stilsko in barvno usklajena ter omogočajo ustvarjalnost pri kombiniranju, zato si lahko sestavimo čudovit twin-set v kombinaciji čipke in enostavnega pletiva.

V tretji modni skupini vam ponujamo kombinacije črt in pik v modro surovih kombinacijah barv z potiski in posebnimi detajli na modelih. Del te skupine je tudi kolekcija Metagrafit,

delo oblikovalke Anđele Lukanović, ki je bila predstavljena lani novembra kot perspektivna oblikovalka s strani organizatorjev fashion week-a. Izbrani modeli Metagrafita so v ponudbi v velikostih od 36 do 44.

Ana_RASICA JPG_004

metagrafit povezava

V četrti skupini se prepletajo peščeno surove kombinacije z dodatkom amarene in fuksije. Veliko je cvetličnih vzorcev in tankih prosojnih materialov. V modelih se prepletata eleganca in ženstvenost, kombiniramo lahko pisane barvaste majice z enobarvnimi kratkimi jopami, od surove, črne, amarena barve.